سلام دوستان ی سوال
من از فلش مموری با تبدیلی ک توو جعبه بود چندین بار به گوشی وصل شدمو انتقال فایل انجام دادم...ولی الان ۱ هفتس ک دیگه ب گوشی وصل نمیشه....فلش مگوری رو با ی گوشی دیگه تست کردم وصل شد مشکل از فلش نیست...اون رابط تایپ سی هم برای شارژ گوشی کار میکنه ولی انتقال اطلاعات نه...کسی میدونه مشکل کجاست ؟؟؟
کانال تلگرامی s8 plus رو اگه کسی داره برام بفرسته شاید مشکلم حل بشه ممنون
بعد از آپدیت از بیلد "AQL5" ( اندروید 7.0 ) به بیلد "ZRA5" ( اندروید 8 بتا ) ، سرعت بوت ، دقت FP واقعا بهتر شده.( بعد از 24 ساعت ، بیلد "CRAP" ( اندروید 8 رسمی ) رو هم تست می کنم ، تا مشخص بشه که آیا بهبود قابل ملاحظه ای داشته یا خیر. )
برای استفاده از رام ئه اندروید 8 رسمی به این روش عمل کنید :
1- دیوایس حتما باید به بیلد ئه "AQL5" آپدیت شده باشد.
2- فایل آپدیت OTA از بیلد ئه "AQL5" به بیلد ئه "ZRA5" را دانلود کنید :
MEGA
3-بعد از نصب ئه بیلد ئه "ZRA5" یک بار ریست فکتوری انجام بدید.
4- فایل آپدیت OTA از بیلد ئه "ZRA5" به بیلد ئه "CRAP" را دانلود کرده و نصب کنید :
Update your browser to use Google Drive - Google Drive Help
برای نصب کردن آپدیت های OTA ، دو راه وجود داره :
1- استفاده از SD CARD
بعد از دانلود هر کدوم از آپدیت های OTA ، فایل مورد نظر را به SD CARD منتقل کرده سپس وارد محیط ریکاوری استوک شوید ( همزمان کلید های پاور+بیکسبی+ولوم آپ را چند ثانیه نگه دارید ) سپس گزینه ی apply update from SD card را انتخاب کنید تا آپدیت OTA نصب شود.
2- استفاده از روش adb sideload :
بعد از دانلود هر کدوم از آپدیت های OTA ، فایل مورد نظر را بر روی کامپیوتر خود به پوشه ی ADB منتقل کرده سپس وارد محیط ریکاوری استوک شوید ( همزمان کلید های پاور+بیکسبی+ولوم آپ را چند ثانیه نگه دارید ) سپس گزینه ی apply update from ADB را انتخاب کنید ، گوشی را با کابل USB به کامپیوتر متصل کنید ، حالا CMD را بر روی کامپیوتر خود اجرا کرده و دستورات زیر را تایپ کنید :
کد:cd C:\adb adb devices adb sideload update.zip
![]()
Kyūkyoku no shinka
سلام، رام رسمی ٨ که از طریق odin قابل نصب باشه کی میاد؟
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
ویرایش توسط daniel4u : 12-02-2018 در ساعت 12:34
ممنون از پاسخگویی
منظورم از روشن بودن دیتا و وای فای این بود که شرح حال گوشی رو کاملا توضیح بدم
بله در حالت عادی وقتی وای وای وصل میشه ارتباط با دیتا قطع میشه و وقتی خارج از محدوده WIFI باشم دیتا بطور خودکار وصل میشه
پس یعنی گوشی من در حالت فعلی استندبای یعنی صفحه خاموش - WIFI روشن -GPSروشن - AOD خاموش تقریبا به ازای هر 45 دقیقه 1 درصد مصرف میکنه
پس اگه AOD روشن کنم این مقدار تقریبا باید به 2 درصد برسه
نمیدونستم GPS اینقدر پر مصرفه