سلام
تمامی پرسش و پاسخ ها و گفت و گوها پیرامون این گوشی در این تاپیک مطرح و پاسخ داده خواهد شد.
لطفا از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری فرمایید
سلام
تمامی پرسش و پاسخ ها و گفت و گوها پیرامون این گوشی در این تاپیک مطرح و پاسخ داده خواهد شد.
لطفا از ایجاد تاپیک های مشابه خودداری فرمایید
سلام
یک هفته ای هست نوت8 گرفتم.سنسورهای عنبیه و اثر انگشت درست کار نمیکنن.کسی دلیلش رو میدونه؟کامل نصب میشن ولی عملکردشون یه خط در میونه. ممنون
سلام یعنی دیگه کاستوم رام نمیده
ارور fcc در note 8 چیه؟
به روز کردنه
سلام به همه
دوستان قبلا برای تغییر CSC فقط کافی بود رام یه منطقه دیگه رو با اودین فلش بزنیم ولی انگار این قضیه تو نوت 8 عمل نمی کنه و CSC عوض نمیشه . کسی راه حلی بدون استفاده از روت برای تغییر CSC بلده ؟
ممنون
سلام به همه
دوستان نمیتونم وارد اینستاگرام بشم
تو قسمت Log in که یوزرنیم و پسوردم رو وارد می کنم ارور میده :
An unknown network error has occurred
کسی راه حلی داره ؟
ممنون
بنام حضرت دوست که هر چه داریم از اوست
سلام به همه دوستان
امروز می خوام تجربه چند روزه از کار با این گوشی زیبا و قدرتمند رو با شما درمیون بزارم
در آغاز به محتویات جعبه و بسته بندی نگاهی می اندازیم :
بسته بندی گوشی بصورت دو قاب کشویی هست که قاب دوم از کنار باز شده و شما در نگاه اول با ظاهر شیک گوشی مواجه میشید . محتویات جعبه شامل موارد زیر هست :
1- گوشی
2- شارژر
3- کابل Type C
4- تبدیل میکرو یو اس بی به تایپ سی
5- تبدیل یو اس بی
6- هندزفری داخل گوشی با مارک AKG
7- سری هندزفری در 2 سایز مختلف
8- تعدادی نوک قلم
9- دفترچه راهنما + سوزن خارج کردن محفظه سیم کارت
نکته 1 : نکته بسیار قابل توجه اینکه تمامی متعلقات گوشی به رنگ مشکی در اومده که بسیار شیک شده .
نکته 2 : کیفیت صدای هندزفری در حد متوسط هست . تفکیک صدا خوبه ولی صدای بم نداره .
حالا می پردازیم به خود گوشی . ظاهر گوشی به لطف نمایشگر تمام صفحه بسیار شیک و زیبا شده . کیفیت ساخت در حد عالی هست که با در دست گرفتن گوشی این حس بهتون منتقل میشه . ترکیب دوربین ها و فینگر پرینت و فلاش رو زیاد نمی پسندم چونکه خیلی بهتر از این میشد طراحی و چیدمان بشن . نکته قابل توجه اینکه هنوز جک هدفون وجود داره و شما می تونید از هدفون های خودتون استفاده کنید . طراحی قلم بهتر شده و دیگه نمیشه برعکس وارد جایگاهش کرد . در کل طراحی گوشی به نسبت نوت 5 قبلی که داشتم بسیار پیشرفت کرده .
گوشی با اندروید 7.1.1 عرضه میشه با اکسپرینس 8.5 که قراره در اوایل سال 2018 به اوریو ارتقا پیدا کنه . رابط کاربری روان و بدون لگ کارشو انجام میده و انگار که سامسونگ خیلی رو این رابط کارکرده .
در کل تجربه من از 2 روز کارکردن با گوشی :
1- کماکان سامسونگ سیاست مسخره خودشو داره ادامه میده و من نفهمیدم که چرا سنسور اکسیژن تو رام ایران فعال نیست .
2- سنسور اثر انگشت اکتیو هست و فقط لازمه که لمس بشه تا گوشی آنلاک بشه . سرعت و دقتش هم بالاست .
3- سنسور عنبیه هم فوق العاده سریع و صحیح کارشو انجام میده
4- به دکمه هوم قابلیت تاچ یه بعدی اضافه شده که با فشار کم و زیاد عملکرد متفاوتی داره
5- کیفیت هر 3 دوربین عالیه
6- هنوز نتونستم اکانت اینستاگرامم رو فعال کنم و هنوز هیچ راه حلی براش پیدا نکردم
7- عملکرد و مدیریت پردازنده و باتری بسیار خوبه
فعلا این چند مورد از تجربیات بنده
اگه بازم نکته ای بود براتون می نویسم
سوالی داشتین در خدمتم
یاعلی
سلام .من تو این۲-۳ ماه که این گوشی رو خریدم کوچکترین مشکلی با اینستا گرام و اکانت آن نداشتم یعنی شما نمیتونید وارد برنامه بشید؟ اگر اینطور باشه من احتمال میدم که شما حتما ورژن نا درستی از اینستا گرام رو نصب کردید. و اما نظر شخصی من درباره این گوشی .تا قبل از خرید این گوشی همیشه دوست داشتم یه گوشی داشته باشم که همه چیش درست باشه .یعنی خیلی سریع فرمان بگیره و لگ و هنگ اصلا نداشته باشه .اینقدر زود داغ نکنه باطری خوبی داشته باشه عکس ها و فیلم های عالی بگیره و زیبا باشه که برای اولین بار در عمرم میتونم بگم این گوشی همه این موارد ذکر شده رو به نحو فوق العاده ای داره و واقعا حرف نداره البته کلمه فوق العاده رو در مورد باطریش شاید نباید استفاده کرد ولی میشه گفت باطری خیلی خوبی داره
دوستان یه سوال کلی:
من قبلا یه گوشی htc داشتم وقتی پیامی برام میومد با باز کردن قفل گوشی و با سوآپ کردن از بالا یعنی از نوتیفیکیشن بار به سمت پایین، میتونستم پیام رو بدون باز کردن مسیج بخونم. آیا میشه این ویژگی رو روی نوت 8 فعال کرد؟
ممنون.