Only SonyEricsson W800i
Only SonyEricsson W800i
منم تو بخش نوکیا این سوال رو میپرسیدم همه میگفتن نوکیا ! من تو خونه رو گوشی خودم 7610 رو گوشی مادرم کا700 و رو گوشی پدرم تی400 سامسونگه و پسرخالم هم w550 داره 7610 قشنگه و محکم w550 امکانات صوتی خوب داره خلاصه هرکدوم یه خاصیتی دارن پس برو اونی که دوست داری بخر بدون اشتباه نمیکنی
دوستان سلام
من سونی اریکسون ندارم ولو تمایل دارم برای امتحان هم که شده مدلی از این گوشی بخرم
ولی برایم مهم از لحاظ قیمت که همه دم از ارزانی سوني اريكسون مي زنند اولا مدلهاي موجود در بازار
چندان ارزان نيستند و مهم آنكه اگر گوشی سونی اریکسون با سیمبیان که به بازار بیاید آیا ارزان است؟
در صورتیکه فکر می کنم آن هم به اندازه نوکیا گران باشد و در کل فکر نمی کنم در گوشی که 300 تومان
باشد اختلاف 50000 تومانی بین دو مدل نوکیا و اریکسون قابل آن اهمیت باشد که این را به رخ آن دیگری
کشید البته این نظر من است شاید هم در اشتباه باشم واز لحاظ نرم افزار هم نوکیا باید تکمیل باشد
برای مثال ان70 بایستی گوشی خوب و کاملی باشد
وار می خواهید ان 70 را با W900i مقایسه کنید هم امکانات و هم قیمت ؟
دوستان منتظر راهنمایی شما هستم
دوست عزيز براي مقايسه هر گوشي كه خواستي ميتوني به سايت زير مراجعه كني :
www.gsmarena.com
در ضمن براي خريد سوني اريكسون شك نكن سيمبيان رو هم معيار نكن صوت و دوربين و آنتن دهي بيشتر معياره تا سيمبيان سري 60 يا لنز كارل زايس و تبليغات الكي نوكيا !!!
فقط بگم از سوني اريكسون كه استفاده كني ديگه هيچ گوشي تامينت نميكنه به جز سوني اريكسون!!!
faghat nokia hich sakiyam toosh nist ino motmaen bash.
faghat ham seri N khoda e
بنظر من مديريت محترم سايت اين تاپيكو ببندن بهتره ...
چون افراد بجاي استفاده از اطلاعات هم بيشتر مشغول كلكل با همند ....
شايد اين تاپيك ارزش ادامه داشتن را نداشته باشد ..
نوشته اصلی توسط hamidtara
filmbardarie W900 30 freym dar sanie hast.keyfiate pakhshe MP3 dar an fogholade hast.
behtarin screen dar beyne tamame gushihaye mibile ra darast.(ta in tarikh)
470MB dakheli va ta 2 GB hafezeye khareji darad.
keyfiate fogholadeye aks va kheili ziba tarahi shode.
ba N70 aslan ghabele moghayese nist.
بابا چرا اینقدر کلکل می کنید
این همه ارزش نداره
----------------------------------------------------------------------------------نوشته اصلی توسط sed mammad
دوست عزیز شاید به نظر شما ارزش نداره
میتونی وارد این تاپیک نشی ولی برای من و خیلی ها آموزنده و انتخابی است![]()