من یه نظری دارم و اونم اینه که w900 یک گوشی جاوای معمولی نیست.بلکه یک گوشی جاوای فوق العاده هست. مازی جان توضیحاتش رو دادن و من فکر میکنم قیمتی که الان این گوشی داره اتفاقا خیلی هم ارزون هست با توجه به امکانتش.
من یه نظری دارم و اونم اینه که w900 یک گوشی جاوای معمولی نیست.بلکه یک گوشی جاوای فوق العاده هست. مازی جان توضیحاتش رو دادن و من فکر میکنم قیمتی که الان این گوشی داره اتفاقا خیلی هم ارزون هست با توجه به امکانتش.
!i'm back
یک سوال دارم ... چی شد که کمپانی سونی با کمپانی اریکسون یکی شدن ؟؟؟ این جوری سود فروش که نصف میشه ؟؟؟ نمیخوام بگم سونی اریکسون بده . ولی خداییش من از خیلی از سری هاش راضی نبودم . نوکیا رو ترجیه میدم.
تو بخش سوني چيزاي عجيب فراوونه جديدا يه خاصيت جديد هم دوستداران سوني به اون اضافه کردن آنتن دهی بهتر این دیگه آخرشه :huh: :biiggrin: فردا هم حتما محکمتر بودن !!!!
من تو گوشي سوني 990 رو خيلي خوشم امده تو ليست خريد بعدي هست اين سريهاي موجود سوني همگي ناقص هستند 910 دوربين ضعيف داره وگرنه خريده بودمش سري w و k هم كه java هستن به درد نميخورن با اون قيمتي كه دارن (ارزش سيمبين رو سر جلسه امتحان زبان واستفاده از ديكشنري يا تو خونه دانشجويي و استفاده از بازيهاي قوي سيمبين ميشه فهميد) در ضمن اگه نوكيا گوشي مثل 990 سوني داد اگه 150 تومن هم گرونتر بود بازم بيشتر ميارزه همونطور كه يه بنز همرده پژو خيلي بيشتر ميارزه
من يه گوشي w810i دارم كه با اون به مشكل بر خوردم. من با بلوتوث نميتونم هيچي بفرستم يا بگيرم و همچنين وقتي عكس ميگيرم ذخيره نميكنه . لطفا راهنمايي كنيد مشكله گوشيم چيه و بايد چيكار كنم.
با تشكر
نوكيا مفت نميارزه من قديم 3230 داشتم الان w800 دارم نتيجه گرفتم نوكيا (اشغاله)
همون بهتر که این دوستمون نوکیا رو "ترجیه" میده اصولا کسی که بجای "ترجیح" دادن میره "ترجیه" میده بهتره از نوکیا استفاده کنه نه سونی اریکسون!نوشته اصلی توسط armiin
نوکیا واقعا برند مناسبی برای بیسوادهای نهضت سواد آموزیه!!
شما چجوری حساب کردی دیدی نصف میشه !؟نوشته اصلی توسط armiin
سونی اگه با منطق شما فکر میکرد الان اندازه صاایران هم نمیشد
با سلام
بزرگ ترین اشتباه شما اینه که برند بازین. شما باید دو گوشی هم رده تو هر دو برند Se و Nokia رو با هم مقایسه کنید نه اینکه جمع ببندید بگید Se بده یا Nokia .
موفق باشید
در مورد دوستمون هم که W900 رو با I-mate K-jam مقایسه کرده بود باید عرض کنم که من فقط حاظرم W900 رو با I-mate Jasjar عوض کنم.(البته این نظر شخصی منه)