یادش به خیر
بعد از مدتها دوباره به خانه قدیمی سری زدم...راستش دلم برای خیلی از بزرگان دیروز موبایلستان تنگ شده است و با دیدن اسم و آواتار هر کدامشان شاید اندک بغضی در گلو و سیلی از خاطرات از ذهنم عبور می کرد... خاطرات روزهایی که سوالات مبتدی یانه ! خود راجع به گوشی 6600 را از آقای صادقی می پرسیدم...روزهایی که با سیاوش عزیز از سایت (فکر کنم opda یا opeda بود ) برای گوشیهای سیمبین cer وkey میگرفتیم و روزهایی که با هومن عزیز در بخش مقاله نویسی بودیم...و تک تک روزهایی که ساعات زیادی از زندگی روز و شبمان با موبایلستان می گذشت. شاید باورتان نشود که شبهای بسیاری را که شب کار بودم از سر شب تا خود صبح با موبایلستان بودم(اون موقع ها یه تاپیکی بود به اسم شب زنده داران، نمیدونم الان هم هست یا نه؟؟؟)...راستش نمی دانم چه شد ...احساس می کنم موبایلستان دیگر مثل آن روزها نیست ...پر شور نیست، جذاب نیست و دیگر در اوج نیست. واقعا نمی دانم چرا ؟! آیا ما موبایلستان را تنها گزاشتیم و یا موبایلستان دیگر جذابیت ماندن نداشت....چند روز پیش که به سایت سر زدم خیلی سوت و کور است و حتی بعضی بخش ها برای گوشی های پرچمدار یک تاپیک پرسش و پاسخ هم ایجاد نشده و حتی اگر سوالی هم بپرسی شاید فقط وقتی را که بابت تایپ کردن سوالت نوشته ای هدر داده ای چون از دریغ از جواب و حتی بازدید کننده ای.....
چه راهی هست که دوباره بتوان موبایلستان رو به اوج رساند و واقعا چه باید کرد که با وجود این همه سایت مشابه بتوان دوباره موبایلستان را در بالای رده بندی ها دید؟
واقعا چه باید کرد ؟