در ضمن اگه میشه یه مقایسه کامل بین این گوشی جدیدp990i و p910i انجام بشه خيلي ممنون ميشم
در ضمن اگه میشه یه مقایسه کامل بین این گوشی جدیدp990i و p910i انجام بشه خيلي ممنون ميشم
منظورتون از برنامه دوم photo acute بود؟اون که نه زوم داره نه فریم!نوشته اصلی توسط majidfire2003
اسم اون رو هم نمیدونم ولی واسه نوکیا یه همچین چیزایی بود(شاید بلوچت بود اسمش)
مجيد جان خيلي خيلي ممنون! واقعا شرمندم ! من خيلي دوست دارم بيام تو سايت موبايل از اطلاعات عالي تو و دوستان گل ديگه استفاده كنم ولي متاسفانه بخش موزيك و عمومي براي هفت پشتم بسه! من خودم راجع به sx1 چيزاي زيادي مي دونم خيلي دوست داشتم بيام همكاري كنم اينم گوشي يكي از دوستام p910 هست ازم انسرينگ خواست اومدم ديدم تو سايت نيست تعجب كردم فكر نمي كردم بهش نخوره! باز خدا خيرت بده ديگه مجبور نيستم بگردم! خلاصه انشاالله بتونم جبران كنم.
قربانت
شهاب
سلام عزيزنوشته اصلی توسط hamid1ir1
خوب پس اون 25تا رو نصفشم بدي حلله;)
گذشته از شوخي خوشحالم كه مشكلت حل شد... اميدوارم ديگه همچين مشكلي برات پيش نياد:mach:
خیلی ممنون ابی جان انشا الله همیشه سلامت و موفق باشی
سلام مجید جان عجب برنامه های توپی خیلی حال دادی
مجید جان اگه زحمتی نیست یه انتی ویروس جدید و کرک شده برای 910 بزار
ايني كه من گزاشتم كرك شده نيست
يه زحمت بكشي ممنون ميشم
سلام آقا مجيد گل!
دست شما دردنكنه با اين همه برنامه هاي عالي.
يه سوال داشتم:
برنامه The World Factbook2.0هم رجيستر نميشه و پيغام registration orocess failed! ميده, خيلي حيف ميشه اگه اين برنام نصب نشه ، چون واقعا برنامه عالي هست.
نوشته اصلی توسط soheil_eng
عزیزم این کدها رو وارد کن
Name: anyone@anywhere.com
Key : EVJ-2BV-BD8-7NX
سلام اقا مجيد اگه ميشه برنامه بالا بردن صدا رو براي اهنگ هاي موبايل در اين صفحه بگذاريد يك دنيا ممنون
باز هم سلام من براي اولين بار است كه در اين سايت درخواست ميدهم به اميد اينكه يكي به ما جواب بده