از راهنمائی تمام عزیزانی که منو برای نصب temes راهنمائی کردند متشکرم با بلوتس و اینفرر راحت تونستم نصب را انجام بدم ولی با کابل هنوز مشکل دارم بازم خیلی خیلی متشکرم از همه شما غزیزان.
از راهنمائی تمام عزیزانی که منو برای نصب temes راهنمائی کردند متشکرم با بلوتس و اینفرر راحت تونستم نصب را انجام بدم ولی با کابل هنوز مشکل دارم بازم خیلی خیلی متشکرم از همه شما غزیزان.
اقا حميد تاپيك .....نه .سايت رو........بازم نه .بابا ايول اينترنت رو تركوندي با برنامت. بهترين لحظات براي you .دمت گرم(بوده.هست.باشه) با تشكر رفيق بي كلكت ممد آپديت
اقا ميشه طرز كار كرد اين برنامه تمساز رو به طور كامل شرح بدين .؟!!!
با عرض سلام . ميدونم كه سوالم شايد خيلي پيش پا افتاده باشه ولي خوب من تازه كارم . مي خواستم ببينم كه بعضي از برنامه ها كه كرك اونا با صورت فايل با پسوند .app و بايد اونو توي محل نصب برنامه كپي كرد چه طوري ميشه اين كارو كرد . من هر چي تلاش كردم نتونستم محل نصب برنامه رو پيدا كنم . ممنون از راهنمايي شما.
نوشته اصلی توسط siavash45
ببین عزیزم هم در شاخه C و هم در شاخه D گوشی شما فولدری موجوده به نام Apps که شما
میبایستی داخل آن شده و برنامه مورد نظرتون رو بیابید . سپس کرک مربوطه رو جایگزین فایل اصلی نمایید .
نکته این که فولدر Apps داخل پوشه System هست .
شما برای دیدن فولدرهای مربوطه نیاز به برنامه Handy Explorer دارید که در صفحه اول همین تاپیک موجوده .
موفق باشی .
خيلي ممنون از راهنمايي شما. فولدر app رو پيدا كردم (برنامه power calc9) رو مي خواستم نصب كنم . ولي كرك اونو جايي كه ميخواستم نصب كنم سه فايل اونجا بود كه كرك جايگزين هيچكدوم نشد و 4 تا فايل شدند و برنامه كرك نشد. بايد چه كار كنم؟
نوشته اصلی توسط siavash45
دوست من شما نام کامل هر چهار فایل رو به همراه پسوند برای من بنویس تا بگم چیکار کنی
اسم سه فايلي كه داخل خود برنامه بود ...
calc.aif 7k
calc.ini 52k
calc.r10 1k
و فايل كرك اون بعد از paste كردن به اسم powercalc.app 63k مي باشد. ممنون از راهنمايي شما.
این برنامه با قابلیتهای زیاد میتونه تاریخ تولد تمام اشخاصی که دوستشون دارید رو به شما اعلام کنه
به همراه فایل کرک
امیدوارم که از برنامه ها خوشتون بیاد شب و روزتون خوش
امام علی (ع):
دنیا دو روز است ، یک روز با تو و یک روز علیه تو ،آنروز که باتوست مغرور مشو و انروز که علیه توست صبور باش
مجيد جان برنامه فشرده سازي mp3 كه خيلي وقت پيش قولشو داده بودي ميذاري (البته اگه زحمتي نيست.من خيلي پور رو ام نه)