اینم زنگ موبایل من .حالشو ببرید....:note::note::note:
اینم زنگ موبایل من .حالشو ببرید....:note::note::note:
اینم رینگتون گوشی من .:surprised:
رینگتون گوشیمو عوض کردم .
اینو گذاشتم .
چطوره ؟
اینهم آهنگ زنگ جدید من انشاا... که خوشتان بیاید |/ :trolll:
بعد از یک غیبت 1 ساله می خوام یک ringtone با حالمو براتون بزارم حال کنین . من بهش امتیاز 5/5 می دم اگه خوشتون اومد بگین بازم دارم .
اینم زنگ موبایل منه . امیدوارم خوشتون بیاد.
سلام ....
این آهنگی رو که میخوام براتون بزارم با بقیه زنگها فرق داره حتماً میپرسین چرا :
1- چون این از یه زنگ کامل خارجی و ملایم خودم کات کردم ...
2- حاضرم قسم بخورم تا حالا روی هیچ گوشی نشنیدین , چون بازم میگم اینو خودم حدود 6 ماهه پیش کات کردم و روی زنگم گذاشتم ....
3- نمیخوام پیاز داغشو زیاد کنم ولی خیلیا خواستن که بهشون ندادم چون دلم نمیخواست آهنگی که خودم کات کردم و براش زحمت کشیدم دست هر کسی باشه ....
4- این تیکه رو تقویت کردم و روی هر گوشی به خوبی جواب میده ....
5- یکی از زیباترین و با کلاس ترین آهنگ هایی هست که روی زنگ گوشیم تا حالا داشتم خدا رو شاهد میگیرم تا الان هم اصلاً ازش خسته نشدم ...
برای اولین بار در موبایلستان برای شما دوستان گلم میزارم .....
اگه خوشتون اومد تشکر کنید که ببینم چندنفر هم سلیقه خودم پیدا میشه ... که اگه بازم آهنگی توی این سبک پیدا کردم براتون بزارم ....
abinn,ahmadkarimikh,ali2007_j,alirba,ALIREZA_TRBI,amin2004,arash n,aryajaan,™LI@,™ليلاشGSM,bahareh1368,bahman1653,behrooz64,behzad99,copper110,daynakopak,dimah2005,DJcoral,Don.Corleone,downloadomid,E.R.M.I.A,ehsan2110,eshghepake,farzad_dc,Ferrari F430,gh_ali69,h.r_a,hacker__bad,Hadiir1,hamed8020,hassanalihassan,irag72870,IranApadana,javad026,jazireh_sony,jefri65,KOJI,k_m_kh,LORDMojtaba,lvlohsen,M a J i D,Majid,majidss,malekli,mani1008,marco-chivoli,mehradsi,MehranProfessional,meysam_unique,MNSSOFT,mohammad_1ta,Mojtaba126,mozaheme_118,mrsaleki,musicloveline,m_sadeghinia,Naseem,nimaiman,omid.a,organic,parapara,pouria66sh,reza987402,rezaei77,rodra,saedi125,samannnn,sardar ah,SDC110,shayestehnia,siamakam,siavashking,silentsound,spdf,teshk,toorajre,Varshabi,yasin67_2007,yerena,الهام2008,حج نعمت,رزا,شایان26
اینم زنگ موبایل قشنگ
![]()