شما اول مشخص کنید برای چه گوشی میخوایین.نوشته اصلی توسط raminessmaili
P990 لینکش در امضای من هست و اینجا برای P910 است.
شما اول مشخص کنید برای چه گوشی میخوایین.نوشته اصلی توسط raminessmaili
P990 لینکش در امضای من هست و اینجا برای P910 است.
کار میکنه بر روی فایل راست کلیک کن و بعد properitis رو بزن و بعد طبق عکس تیک رو بزن و ویندوز 95 روز انتخاب کن.نوشته اصلی توسط ali_2c
![]()
با سلام
فرید جان راست می گه برای اجرای کیجن باید اون راهو بری ولی اگر کیجنو اجرا کردی ولی کد بهش نخورد کاری رو که می گم انجام بده:
اول برنامه رو uninestall کن بعد این فایلی رو که الان ضمیمه کردم دانلود کن و نصبش کن و با همون کیجن فایل قبلی کرکش کن(توی برنامه ی کیجن حواست باشه که اسم همین برنامه رو انتخاب کنی)
100% مشکلت حل می شه.
با تشکر
با سلامنوشته اصلی توسط mortal2004
دوست من باید با کد " 255 " رجیسترش کنی
با تشکر
با سلامنوشته اصلی توسط remilia
دوست من برنامه بیس کانتکت رو من از شرکت الون ندیدم یعنی کلا هنوز همچین برنامه ایی ندیدم ولی فکر می کنم منظورتون اینه ALON Contact Guide که واستون آپلود می کنم
در مورد سوالتونم باید عرض کنم که اونطوری که من متوجه شدم شما می خواید بک آپ ککانتکت لیست p910 رو روی یه گوشیه دیگه ریستور کنید:
بله نمی شه کانتکت لیستو توی کامپیوتر باز کرد باید یه p910 دیگه گیر بیارینو اونو توش ریستور کنید و از اونجا select all کنید و از طریق بلوتوث بفرستین توی موبایل دیگه اگرم پسوند اون فایلی که بک آپ گرفتین vcf باشه اونو می تونین توی هر گوشی باز کنید
با تشکر
با سلامنوشته اصلی توسط lord-adib
دوست من بفرما براتون پیوست کردم فقط کافیه روی فایلی که گذاشتم کلیک کنید و اونو توی کامپیوتر سیو کنید بعدشم که فایل ACM_v1.03_UIQ.SIS رو نصب کرده و بعد فایل کرک شده ی آن یعنی ACM.APP رو در جایی که برنامه رو نصب کردید کپی کنید و بعد به راحتی از برنامه استفاده کنید
با تشکر
با سلام
دوست من این دو تا برنامه که برات پیوست می کنم روی p910i جواب می ده اولیش برای بلوتوس های ورژن 1 یعنی گوشی های قدیمیه و دومیشم برای گوشی جدید یعنی بلوتوس ورژن 2 هستش!
من باهاشون کار کردم ولی گوشی رو نتونستم هک کنم شاید شما بتونی!:wink:
راستی جایزه من یادت نره:whistle:
با تشکر
با صرف چندین ساعت وقت این تاپیک هم پاکسازی شد تا دوستانی که از Uiq2 استفاده میکنند وقتشون تلف نشه.
امیدوارم فقط شاهد برنامه باشیم از این به بعد.
با سلام
اینم یک برنامه تاپ برای uiq2 :
این برنامه وایرلس لن(wireless) رو روی گوشیتون فعال می کنه و می تونید از مراکزی مثل فرودگاهها یا ایستگاههای متروی(البته بعضی از مناطق) به اینترنت متصل شوید.
خودم توی ایستگاه متروی کرج - تهران یکبار باهاش کار کردم و سرعتشم خوب بود البته نه مثل wireless پاکت پی سی ها یا حتی p990
با تشکر
با سلام
اینم یک برنامه توپ دیگه واسه فرستادن فلش اس ام اس برای uiq2
(یعنی اس ام اسی که بعد از خوندن خود به خود پاک می شه)
با تشکر