نوشته اصلی توسط SAMSUNG_D600
بعضي ازفايلها به تنهايي كارايي ندارن بايد فايلهاي قبل و بعدي اون رو هم بگيريد
چون من با خط Dial Up كانكت ميشم نمي تونم همه ي اونها رو با هم سند كنم و مجبور جدا جدا ارسال كنم، شرمنده
بعضي ازفايلها به تنهايي كارايي ندارن بايد فايلهاي قبل و بعدي اون رو هم بگيريد
چون من با خط Dial Up كانكت ميشم نمي تونم همه ي اونها رو با هم سند كنم و مجبور جدا جدا ارسال كنم، شرمنده
از ایننکه این همه برنامه گذاشتی ممنون ولی چون کسی بلد نیست با این برنامه ها کار کنه زیاد کارائی ندارن .
دوست خوبم بد نيست به چند تا پست قبلي من يه نگاه كني
من قبلا هم توضيح دادم كه در انتهاي پست شماره و ادرس ايميل يكي رو قرار مي دم كه با اين برنامه ها اشنا هست و مي تونه كمكتون كنه
موفق باشيد
در مورد آپدیت فیرم ویر دی 900 چیزی داری آخه آپدیتش اومده ولی نمی دونم برای فارسی هم هست یا نه
نوشته اصلی توسط hamed_hedayat
نمي دونم
اگه باشه در ارسالهاي بعدي خواهد بود
اميدوارم كه باشه و بتونم كمكي به شما كرده باشم
موفق باشيد
با سلام من برنامه فارسی ساز گوشی سامسونگ X600 را می خواستم
نوشته اصلی توسط yaghob68
دوست عزیزم،
چیزی به نام فارسی ساز وجود نداره.
باید گوشیت رو ببری پارس قائم تا اونو برات با فریمور فارسی فلش کنه. (حتی اگه گوشیت گارانتی نداره)
هزینه اش هم حدود 5 هزار تومن میشه
می خوای آدرس نمایندگیش رو بدم؟
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ
با سلام و خسته نباشید
مدل گوشی من سامسونگ دی 820 است ولی هر کاری میکنم نمیتونم لااقل یه برنامه کوچولو هم که شده روش نصب کنم که خیالم راحت بشه . حالا دوسوال دارم که خواهش دارم یه کم با حوصله جوابم بدین
1- ایا تمام برنامه هایی که جار است پس از تبدیل به جاد قابل نصب روی گوشی من هست
2-برنامه SoftickPPP221.exe را هم وقتی دارم نصبش میکنم خطایی میده که یعنی "فایل usbsync.dll رو نمیتونه کپیش کنه و خودتون دستی کپیش کنیین" و در ضمن پس از نصب هم وقتی تو قسمت active ppp همون برنامه میرم میگه فایلusbport.dll رو پیدا نمیکنه )روی چندتا کامپیوتر هم امتحان کردم و مشکل از کامپیوترم نیست و البته چند بار هم download کردم و کامل هم کپی میشه )
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
با سلام
گوشی من هم d 820 است ولی حدود یک ماهه که دنبال نرم افزارم
لطفا یه نرم افزاری رو معرفی منید و اگه میشه نحوه نصبش رو هم بهم بگین
باتشکر
برای دانلود نرم افزار های مربوط به گوشی، می تونی به سایت www.getjar.com مراجعه کنی و با انتخاب نوع گوشی، کل نرم افزار های موجود رو برات میاره.
می تونی جستجو هم بکنی و روی برنامه مورد نظرت کلیک کنی و فایل های جر و جد رو دانلود کنی و نصب کنی.
در مورد نصب نرم افزار هم توی پیغام خصوصی توضیح دادم.
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ