نوشته اصلی توسط aryan1361
شما آنتی ویروس رو مگه برای ویروس کشتن نمیخواید ؟؟ خوب ویروسی برای گوشیای جاوا نیومده شما هر پیامی که روی صفحه گوشیت اومد جواب مثبت بده . حتی اگه ویروس جاوا هم روی سامسونگ کار نمیکنه چون سامسونگ فایلهای جاوا رو نمیشناسه![]()
نوشته اصلی توسط aryan1361
شما آنتی ویروس رو مگه برای ویروس کشتن نمیخواید ؟؟ خوب ویروسی برای گوشیای جاوا نیومده شما هر پیامی که روی صفحه گوشیت اومد جواب مثبت بده . حتی اگه ویروس جاوا هم روی سامسونگ کار نمیکنه چون سامسونگ فایلهای جاوا رو نمیشناسه![]()
با تشكر از پاسخت من اطلاعاتم در مورد سامسونگ كمه ولي شنيده ام يكي از علت هاي كند شدن عملكرد گوشي ويروسي شدنش حالا گوشي جاوا ويروس ميگيره يا نه نمي دونم اگه ميشه يه راهنمايي بكنيد. بازم ممنون
با سلام خدمت دوستان عزیز من یه برنامه می خواستم که بشه توی گوشی سامسونگ مدل samsungSGH-X480 عکس و آنگ بریزم با تشکر mohsan4421. :rules:
دوست عزیز خود گوشی به هیچ وجه ویروس نمیگیره مگر اینکه ویروس وارد مموری کارت شما بشه که در اینصورت میتونید با فرمت مموری کارت از طریق کامپیوتر مشکلو برطرف کنیدنوشته اصلی توسط aryan1361
متاسفانه نمیشه بدلیل فقدان بلوتوث .. اینفرارد و یو اس بینوشته اصلی توسط mohsan4421
نوشته اصلی توسط mohsan4421
این گوشی ها کابل و برنامه مخصوص براشون هست که حدود 15 هزار تومن به فروش میرسه.
اگه کابلش رو داشته باشی، میشه برنامه اش رو یه کاری کرد.
اگه کار مهم و فوری داشتید E-Mail بزنید:
ShahabSAMSUNG@Gmail.com
دانلود فایل های آموزشی نصب برنامه و بازی جاوا روی گوشی های سامسونگ
با سلام
نرم افزار d600سامسونگ ميخواستم اگه لطف كنيد ممنون مي شم
مثلا چه نرم افزاری؟
تو این سایت میتونید پیدا کنیدWWW.GETJAR.COM
طریقه نصب هم تو امضای من هست
من همه رو دانلود كردم خوبن ولي يه چند تاش مشكل داشت ولي خيلي ممنونم خوب بودن
لطفا برنامه Sgh-x640 را داخل سایت قرار دهید .
با تشکر