سلام یه منشی تلفنی و یه ضبط مکالمه برای سامسونگ مدل g810 میخواستم حتماً تست شده باشه .ممنونم.
سلام یه منشی تلفنی و یه ضبط مکالمه برای سامسونگ مدل g810 میخواستم حتماً تست شده باشه .ممنونم.
سلام واقعا ممنون<لطفا برنامه های f480رو بدامون بزارید<در ضمن چه برنامه هایی با سایر گوشیها مشترک داره؟؟
ســــــــــــــــــــلام . اگه کسی برنامه فارسی ساز سامسونگ F480 را داره لطفاً لینکش را به آدرس ایمیل من ارسال کنه . به خـــــــــدا ممنون می شم . این گوشی پاک اعصاب من را به هم ریخته . نه میشه برنامه روش نصب کرد ، نه بازی ، نه تــم و ...
تــــــــــــــــــــــــ ــــــــازه ، اس ام اس فارسی هم که میاد ، جمله ها برعکس خونده میشه .اونم هم همش با حروف بزرگ فــارسی . عجب اشتبــاهی کردم این گوشی را خریدم .
آدرس ایمیل جدید من : alireza.mavi@gmail.com
لطفـــــــــــــاً به من بخت برگشتـه F-480 زده ، کمک کنیـد .
با سلام
نرمافزار و تم برای گوشی d600 میخواستم.
یکی از دوستانم این گوشی رو داره ولی چون از المان براش اوردن منوی فارسی و ساپورت زبان فارسی رو نداره .
منوی فارسی که مفت هم گرونه ولی مشکل فرستادن یا حداقل دریافت مسیجهای فارسیه که به صورت مربع نمایش داده میشه .
please help me
برنامه ای چیزی داره یا ...
چه کاری میشه کرد ؟
کمک ///سلام به اساتید
یکی از دوستانم این گوشی رو داره ولی چون از المان براش اوردن منوی فارسی و ساپورت زبان فارسی رو نداره .
منوی فارسی که مفت هم گرونه ولی مشکل فرستادن یا حداقل دریافت مسیجهای فارسیه که به صورت مربع نمایش داده میشه .
please help me
برنامه ای چیزی داره یا ...
چه کاری میشه کرد ؟
بخش بد جوری خوابه !!!!!!!
بنویس این برنامه ها واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اکثر این فایلها رو من دانلود کردم ولی یا کار نمی کنن و یا آنتی ویروس اونها رو ویروس jeefoشناسایی مکنه.
آنتی ویروس میخواین چکار ؟ گوشی های جاوا ویروس نمی گیرن .