مرسی بابت جوابت.
یعنی اصلا نرم افزاری نیست که بشه شکل ظاهری این گوشیو عوض کرد؟ (sgh-f480i)خیلی تکراری و خسته کننده شده
مرسی بابت جوابت.
یعنی اصلا نرم افزاری نیست که بشه شکل ظاهری این گوشیو عوض کرد؟ (sgh-f480i)خیلی تکراری و خسته کننده شده
راستش ذاتا این گوشی تم نمیخوره و ظاهرشم نمیتونی عوض کنی! ولی من تو یکی دوتا فروم خارجی قبلا یکی دوتا فیرم ور دستکاری شده از این گوش گیر آورده بودم ولی طرف نوشته بود هیچ تضمینی بتون نمیدوم چون دیگه ممکنه گوشیتون درست کار نکنه. واسه همینم من بیخیالش شدم.
سلام
من گوشی s5233t دارم
نرم افزار مرورگر و نرم افزار یاهو مسنجر میخواستم
میشه کمکم کنید
با تشکر
شادمهر.ع
اگر ممکن است برنامه فارسی ساز موبایل سامسونگ wifi s5233 w(استار) در سایت قرار دهید
دوست عزیز اگه گوشیتون گارانتی داره ببرین نمایندگی تا فیرم ور فارسی بریزن تو گوشیت اگه هم که نداره باز اشکالی نداره ببیر نمایندگی مایکروتل تا برات فارسیش بکنن. واسه این میگم ببر نمایندگی تا برا گوشیت بعدا مشکلی پیش نیاد. چون فیرم ور های پارس مایکروتل رسمی و قابل اعتمادن.
یه مسنجر واسه C3010 میخوام
Ebuddy و shmessenger رو ریختم ولی log in نمیشه و ارور میده
nimbuzzam که بیشتر 300kb نصب نمیشه
فقط تا حالا livechat کار داده که اونم به درد نمیخوره
خطمم ایرانسله
ممنون
سلام به همه عزیزان.دوستانی که حرفه ای هستند : من یه s5620 monte گرفتم.لطفا سایتی برای دانلود نرم افزار و بازی معرفی کنید. در ضمن اگر از گوشیای دیگه بازی و نرم افزار به این مدل میخوره ، لطفا مدلشو بگین. خلاصه هر چی اطلاعات دارین بهم بگین چون ناواردم![]()