سلام دوستان
دو تا سوال دارم یکی اینکه Samsung corby pro جزو کدام سری از گوشیهاست
و دومی اینکه آیا نرم افزاری برای GPS این گوشی داریم؟ اگه کسی اون رو داره لطفا کمک کنه
سلام دوستان
دو تا سوال دارم یکی اینکه Samsung corby pro جزو کدام سری از گوشیهاست
و دومی اینکه آیا نرم افزاری برای GPS این گوشی داریم؟ اگه کسی اون رو داره لطفا کمک کنه
سلام جزو گوشی هایی هست که دارای کیبورد فیزیکی هستند و در دسته گوشی های ارزون قیمت قرارداده میشه.
برای gps باید از نرم افزار ترک بادی که تحت جاواست استفاده کنید.
البته برنامه های دیگه ای هم هستند که جاواست و نقشه ایران رو هم دارن . توی قسمت برنامه های جی پی اس میتونی پیدا کنید اسمشون اینه
We-travel0.9.12Full
GPS MID
سلام 2 سوال دارم.آیا b5722میشه gps ریخت؟ و کد منوی مخفی این گوشی را میخواستم لطف کنید کمکم کنید خودم داشتم گم کردم
سلام.
دوست عزیز gps یه قطعه سخت افزاریه و باید خود گوشی داشته باشه. که گوشی که شما نام بردی این امکان رو نداره.
منظورتون چه کدی هست؟
والا یه کد داشتم وارد یک منوی مخفی تنظیمات میشد. که در منوی اصلی نبود.مثلا تونستم حجم گرفتن برنامه جاوا را از 500 به 800 و بیشتر تغییر بدم و یکسری تنظیمات دیگه.کد را یادم رفته.کمکم میکنید؟
فکر کنم منظور شما کد افزایش ظرفیت جاوا باید باشه به صورت زیر باید عمل کنید.
کد
وارد کنید تا صفحه JAVA Test Menu باز بشهکد:#52828378#*
وارد گزینه OTA Test Basic شوید.
در اینجا یک قسمت با عنوان maximum jar size موجود هست که میزان حجم فایل مورد نظر رو میتونید در اون معین کنید. این گزینه رو روی 2000KB قرار بدید و تغییرات رو ذخیره کنید.
توجه داشته باشید انجام این مراحل برای یکبار کافیست
نه این که کار نکرد.اما شبیه این بود
مشکل دیگم 3gpکوچک نشان میده فول اسکرین نیست
سلام خسته نباشن
من samsung f480 دارم اگه می شه یه full keyboard واسه تاپت کردن تو dictionary می خوام
اخه کیبرد خودش خیلی ریزه
تو رو خدا زود جواب بدین![]()