مرورگر دلفین این گوشی صفحات رو به طور کامل نشون نمیده ایا مرورگر بهتری یا راهی برای حل مشکل ان وجود دارد لازم به ذکر است این گوشی تحت جاوا کار میکنه لطفا راهنمایی کنید
مرورگر دلفین این گوشی صفحات رو به طور کامل نشون نمیده ایا مرورگر بهتری یا راهی برای حل مشکل ان وجود دارد لازم به ذکر است این گوشی تحت جاوا کار میکنه لطفا راهنمایی کنید
یاهو مسنجر برای f480 هست؟
سلام.
یک گوشی سامسونگ هستش که فایل های تصویری به قرمت 3gp رو پخش نمیکنه!
می خواستم بدونم که آیا برنامه ایی هستش که همچنین فرمتی رو بر روی این گوشی پخش کنه!؟
سلام
آیا نسخه ای از نرم افزار nimbuzz هست که روی گوشی سامسونگ e490 قابل اجرا باشه ؟
نسخه های جاوا رو که تست میکنم این پیغام رو نشون میده :
"Java Error. Content Size too large"
آیا راهی برای حل این مشکل هست ؟
سلام دوستان حالتون خوبه ؟ من یه گوشی سامسونگ s 5230 دارم و زبان فارسی نداره . کسی میدونه میشه این گوشی رو فلش کرد یا فارسی ساز داره ؟ که حداقل بشه اس ام اس های فارسی فرستاد و دریافت کرد ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید . مرسی
سلام دوستان. خسته نباشید. یه سوالی داشتم. پدرم یه گوشیه سامسونگ M8800 Pixon داره که از انگلستان آوردن و پشت گوشی آرم Orange زده شده و زیر باتریش نوشته Made in korea by samsung. حدود دو سالی هست که کار میکنه. دیروز خودبخود هم صفحه لمسیش از کار افتاد و هم دکمه های روی گوشی. یعنی گوشی روشن میشه ولی نه صفحه لمسی کار میکنه و نه دکمه های روی گوشی و باید باتری رو بیرون بیاری تا خاموش بشه. حتی دیشب فلش زدم ولی درست نشد. بنظر شما مشکل از چیه. اگه میشه هر چه سریعتر جواب بدید. ممنون
این سوال شاید جایش اینجا نیست ولی تاپیک مناسبی پیدا نکردم
گوشی من gt7722 هست و وقتی از هندفری استفاده میکنم صدای زنگ پوشی قطع میشه و از هندفری می آید که اصلا جالب نیست.چطوری میتونم مشکلش را حل کنم؟
مرسی
از اساتید و دوستان کسی نبود جواب ما رو بده