دوستان برای اجرای فایل های بالا کد *#52828378# بزنید سپس گزینه 6 رو انتخاب کنید و محدودیت حجم رو به هر چقدر می خواین تغییر بدین
دوستان برای اجرای فایل های بالا کد *#52828378# بزنید سپس گزینه 6 رو انتخاب کنید و محدودیت حجم رو به هر چقدر می خواین تغییر بدین
سلام به همه دوستان
من یک دیکشینری انگلیسی به فارسی با تلفظ برای گوشی سامسونگ SGH-f480i لازم دارم خواهش میکنم برام پیدا کنید.
سلام دوستان خسته نباشین می خوام رئ سامسونگ c5212 فارسی ساز نصب کنم شنیدم باید باکس نصب کرد اما بلد نیستم باکس رو از کجا پیدا کرد و چه طور نصب کرد لطفا کمک!!!!!!!1
قا من c5212jpjk2 و دانلودر نسخه ی 0.5 رو پیدا کردم اما نمی تونم فلش کنم یعنی وقتی تو دانلودر start رو میزنم بعدش download فعال نمی شه لطفا یکی سریع تر کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام میخواستم بپرسم برنامه ای مثل بلک لیست میخوام البته برای مسدود کردن اس ام اس میخوام گوشیم کوربی 3653 ممنون میشم
سلام.اقا من سامسونگ wave525 دارم.کد امنیتیش یادم رفته.برنامه ای برای ریست کردنش وجود داره؟
سلام...
فک نکنم...
برای این که مطمئن بشید توی کلوپ خود این گوشی سوال کنید...
کلوپ سامی wave525
سلام
آیا نسخه ای از نرم افزار nimbuzz هست که روی گوشی سامسونگ d880 قابل اجرا باشه ؟
سلام
قبلاً یه برنامه ای دیده بودم در مورد اینکه به خودمون اس ام اس بفرستیم در زمان های مشخص اما الان گم کردم اون برنامه رو و هر جا گشتم پیدا نکردم که امیدوارم الان پیدا کنم .
یه پدر امرزیده ای نیست جواب ما رو بده این مدیرای جاوا کجان![]()