شاهين جان برنامه X600aرا هم بذار
شاهين جان برنامه X600aرا هم بذار
دوست عزیز این هم برنامه درخواستی شما برای دریافت روی لینکهای زیر کلیک کنیدنوشته اصلی توسط f_sadehdel
Image & Ringtone Editor SGH-X600A Samsung PC Studio Image Editor
PC Link Software SGH-X600A Samsung PC Studio PIMS
سلام
من برنامه گوشي e330 را مي خواستم.
ممنون
agha barname vase E730 bezarin lotfan;) merci
سلام دوست عزیز میتوانید برنامه خود رو از زیر دانلود کنیدنوشته اصلی توسط masoud27
Image & Ringtone Editor SGH-E330 Samsung PC Studio Image Editor
PC Link Software SGH-E330 Samsung PC Studio PIMS
دوست عزیز شما میتوانید برنامه مورد نظر خود رو از زیر دریافت کنیدنوشته اصلی توسط Mher
PC Link Software SGH-E730 Samsung PC Studio PIMS
Image & Ringtone Editor SGH-E730 Samsung PC Studio Image Editor
PC Link Software SGH-E730 Samsung PC Studio PC Sync
سلام شاهين جان. شاهين جان من گوشي e330 دارم من نرم افزارشو گرفتم يك بار از خود سايتش دانلود كردم ولي نتونستم كار كنم واسه همين از شما درخواست كردم شما هم محبت كردين لينكشو گذاشتين با اينكه همون نرم افزاري بود كه منم دانلود كردم دوباره دانلود كردم ولي بازم نتونستم. مشكل اينجاست كه اصلا وارد اطلاعات گوشي نميشه يعني شما اصلا اطلاعات داخل گوشي را نميبينيد و اصلا انگار گوشي رو نميشناسه . اگه كمكم كني خيلي ممنون ميشم.
دوست عزیز سلامنوشته اصلی توسط masoud27
قبلا از هرچیزی باید از کابل مناسب استفاده کنی اگر کابل و برنامه مناسب گوشی استفاده کنی زیر برنامه مدل گوشیت نوشته میشه تمام نرم افزار هایی رو که در این بخش میبینی اورجینال بود و از خود سامسونگ گرفته میشه بهر حال مشکلی بود با بگو تا بکمک هم جواب بگیری
موفق باشی
با سلام
چرا گوشيهاي سامسونگ نرم افزارهاي جانبي مثل قرآن ‘ بازي و ... اصلا ندارند و يا بسيار كم ميباشد ( در برابر نوكيا)
از طرف ديگر چطور ميشه يك باز دانلود شده را از طريق فايل منيجر موبايل مثلا اي 730 در محل بازيها نصب كرد ؟
هر كاري كرديم نشد
اگر هم بازيهاي مربوط به اين گوشي وجود دارد با طريقه نصب لطف كنيد و معرفي بفرماييد.
با تشكر
Samsung E630
تو رابه خدابرنامه اين گوشي رو هركي داره كمكم كنيد