سلام دوستان
من ویو 1 دارم پالرینگو رو آپدیت کردم یه سری امکانات بهش اضافه شده ولی مثل قبلی وقتی نرم افزار minimize باشه pm بیاد بهم خبر نمیده میشه این قابلیت رو فعال کرد ؟
چطوری میشه برگشت به ورژن قبلی ؟
سلام دوستان
من ویو 1 دارم پالرینگو رو آپدیت کردم یه سری امکانات بهش اضافه شده ولی مثل قبلی وقتی نرم افزار minimize باشه pm بیاد بهم خبر نمیده میشه این قابلیت رو فعال کرد ؟
چطوری میشه برگشت به ورژن قبلی ؟
دوست عزیز شما باید به بخش مربوط به گوشیه خودتون یعنی اینجا مراجعه کنید...
کدهای نصب بازی و نرم افزار برروی سامسونگ این کدها را میشه قرار بدهید
چرا این گوشی با برنامه های همراه بانک 1 یا 2 بانک فقط مشکل داره
این فریمور را ریختم با لودر بالا مشکلی که با همراه بانکها داشتم حل شد ولی یه مشکل دیگخه خوردم اینه که وقتی باهاشون دارم کار میکنم یک دفعه هنگ میکنه و باید دکمه خاموش را بزنم بعد یس را بزنم
نحوه پاک یا یونیاستال کردن برنامه یا بازی
کل فریمورهای مخصوص استار تیو مدل s5233t
این فریمورهای را دارم بهجز این ها فریمورهای دیگه میخواستم
jpjd3
jpjg1
jpkb1
و سوال دیگه اینه که میگن کد افزایش ظرفیت جاوا اگه بزنیم بعدا به مشکل میخوریم ایا درست است
این 3 فریمور را که گذاشتم هر 3 را ریختم ولی هیچکدام از این فریمورها برنامه بهشت زهرا و نقشه ایرانوتهران را جواب نداد
چرا فرمت mpg4 هر چی میریزم جواب نمیده
باسلام خمت دوستان
black list میخوام برای سامسونگ b7722
اگر کسی داره ممنون میشم
سلام...
اینو امتجان کنید ببینید کار می ده...
سلام.
شنيدم براي بادا برنامهي ديكشنري آريانپور هست اما پيدا نكردم. اگه لينكشو داريد لطف كنيد بزاريد ممنون ميشم. من دانشجوي زبان ام اگه كلا لينك برنامههاي ديكشنري و مربوط به زبان كه روي گوشي جديد من (ويو22) نصب ميشن رو بزارين ممنون احسانتون ميشم.
باعرض معذرت بدين وسيله اصلاح ميكنم كه گوشي بنده ويو 2 هست كه به اشتباه ويو22 تايپ شد.
اگه برنامهي خاصي براي ديكشنري هست لينكش رو بزاريد. متشكرم
سلام...
دوست عزیز شما به این تاپیک مراجعه کنید...