:113:
با سلام
گوشي 6630 من ديگر خط نميدهد يعني هر سيم كارتي كه داخل آن ميگذارم ديگر شبكه را شناسايي نميكند وآنتن نميدهد . لطفا مرا راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:113:
با سلام
گوشي 6630 من ديگر خط نميدهد يعني هر سيم كارتي كه داخل آن ميگذارم ديگر شبكه را شناسايي نميكند وآنتن نميدهد . لطفا مرا راهنمايي كنيد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه مستر ریست بکن ...
شاید درست شد ....
با این کد :#7370#*
منم یه زمانی 6630 داشتم .همین اتفاق افتاد هرجا میبردم میگفتند سیمکارت خوانش سوخته .آخرسر هم فکرم رسید که مستر ریست کنم .مستر ریست کردم درست شد.
اصلا نميتوان از كدهاي مخفي نوكيا استفاده كرد چون بعد از وارد كردن كد و زدن دكمه سبز ( برقراري تماس ) گوشي شروع به شماره گيري ميكند و بعد ميزند عدم پوشش شبكه در صورتيكه در حالت عادي بعد از واردكردن كد مخفي وزدن دكمه سبز بايد Requestion فعال شود............................................ .........
به قول دوست عزيزمون catdog وقتي كد رو بزني ديگه نيازي نيست دكمه سبز رو بزني چون خودش يه پيغام yes و no بهمون ميده .
با سلام
با اين كار يكبار درست شد و موفق به برقراري تماس شد ولي بعد از آن با اينكه آنتن داشت ميزد : connection error ( خطا دز تماس ) من هم براي اينكه آنرا رفع كنم دوباره کد #7370#* را وارد كردم دوباره مثل سابق ديگر نه سيم كارت را ميشناسد و نه آنتن نميدهد.............................
منتظر كمك شما .................................
با تشكر