برای اولین بار فارسی ساز x_plore توسط ParsPDA در سایت تخصصی موبایلستان

این فارسی ساز رو به صورت فایل نصبی sis برای xplore v1.22 آخرین نسخه فایل منیجر lcg نوشتم .
نکات : قبل از اینکه فارسی ساز رو نصب کنید xplore خود را باز کنید و از گزینه ی tools به قسمت about بروید و بعد از باز شدن صفحه ی about تایپ کنید : 800
سپس فارسی ساز را نصب کنید و از آن لذت ببرید .
خاطرنشان میشود تا کنون xplore به دلیل قابلیت استفاده از pcx مخصوص به خود و نیز به دلیل خواندن فونتهای دستگاه به صورت ltr و غیر چسبان در هیچ کجای جهان فارسی نشده است ! موبایلستان مفتخر است که برای اولین بار توانسته است این مهم را انجام دهد .
چنانچه هر زمان خواستید زبان فارسی از برنامه حذف شود کافیست از app manager فارسی ساز را ریموو نمایید .
چنانچه هر اشتباهی هم اعم از املایی و یا مفهومی و ترجمه ای در این فارسی ساز بود پیشاپیش عذرخواهی میکنم چون در کمترین زمان ممکن نوشتم و بدیهی هست بدون خطا هم نباشه که حتما تصحیح خواهد شد .
موفق باشید . همین و بس ...
کد:
_######_______________________######__#####______##___
_##___##______________________##___##_##__##_____##___
_##___##______________________##___##_##___##___####__
_##___##__####__###__###______##___##_##___##___####__
_######______##_##__##_##_____######__##___##__##__##_
_##_______#####_##___##_______##______##___##__##__##_
_##______##__##_##____##______##______##___##__######_
_##______##__##_##__##_##_____##______##__##__##____##
_##_______#####_##___###______##______#####___##____##
Pars Personal Digital Assistante
مهم : از زحمات دوست و برادر خوبم
جعفر صادقی عزیز نهایت تشکر رو دارم که زحمات اصلی رو ایشون کشیدند و این فارسی ساز با کمک و راهنمایی و راهکارهای ایشون نوشته شد و از تمام دوستان و کاربرانی هم که در تاپیک کمک برای فارسی سازی شرکت کردند و راهنمایی دادند و تلاش کردند صمیمانه تشکر میکنم .