مطمئنا همه توي اين سايت عضو شدن كه با نظرات يكديگر بتونن مشكلات خودشون و دوستاشون رو حل كنند
و كسي قسط توهين نداره
شما هم يه دل نگير
مرسي
مطمئنا همه توي اين سايت عضو شدن كه با نظرات يكديگر بتونن مشكلات خودشون و دوستاشون رو حل كنند
و كسي قسط توهين نداره
شما هم يه دل نگير
مرسي
تشکر ویژه از پوریای عزیز
من از همه دوستان عذر خواهي مي كنم
وقتي كسي مي پرسه برنامه اي سراغ دارين يا نه بجاي اينكه برنامه رو براي استفاده بقيه بذارين مي گين كه اينجوريه و اونجوريه
من كه نگفتم بلوتوث جاي تالكي والكي رو مي گيره ولي به قول يه بنده خدايي همين برنامه حداقل بدرد آنتن درست كردن كه مي خوره
اجازه بدين من همينجا آواتار آردا و امير رو ببوسم چون نمي تونم روشون رو ببوسم و از همه زحماتتون تشكر كنم
باز هم ميگم كه قصد بي احترمي به كسي رو نداشتم
شما هم به مديراتوري و نيمه فعالي خودتون بنده دو ستاره را ببخشيد
ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممماچ
armanst عزيز هدف تنها براي روشن شدن قضيه است و براي اتمام بحث هم ميگم كه نهايت كار به حذف تاپيك نكشه. بعد هم مدير بودن و يا ستاره مطلقاً در حقيقت تاثيري نداره. يعني نبايد يه سوپركاربر يا مدير بخاطر موقعيتش به ديگران اجحاف كنه و يا خلاف واقع صحبت كنه.
حالا هم بي هيچ چونه و تعارف با بخش آنتن درست كردن كه شما گفتيد موافقم و ميگم كاربرد خوبي داره.
ولي كل اين مطلب رو براي اين ميگم كه كسي يه برنامه ميذاره و توضيح يا نميده و يا كم ميده، بعد هم كاربري تازهكار سر نصبش ميمونه، يا نميتونه خوب ازش استفاده كنه و يا حتي به گوشي خودش آسيب هم ميزنه. وگرنه نه با شما و نه با amirnikoonam مشكل دارم و نه ميخوام برنامههاي شما رو كوچيك كنم. تمام
یه صلوات بفرستین ختم به خیر کنید
هر چی بود تموم شد
لطفا دیگه دنبالشو نگیرین
مرسی
تشکر ویژه از پوریای عزیز
مرسي
تشکر ویژه از پوریای عزیز
امير جان يه لطفي كن واسه اينكه پست هات تكراري نشه از ممنون...متشكرم...لطف فرموديد و چندتا جمله ديگه هم استفاده كن:rolleyes: :angel_not
روی چشم
اینکه دیگه تکراری نیست
اگه هست بگو یه چیز دیگه بگم
تشکر ویژه از پوریای عزیز