:cryani: گوشي من 6600 هست وخود به خود مسيج ميفرسته البته از نوع مولتي مديا وهمينطور موقع ردوبدل كردن اهنگ يا عكس ازطريق بلوتوس به گوشي طرف مقابل هم ويروس ميفرسته؟
:cryani: گوشي من 6600 هست وخود به خود مسيج ميفرسته البته از نوع مولتي مديا وهمينطور موقع ردوبدل كردن اهنگ يا عكس ازطريق بلوتوس به گوشي طرف مقابل هم ويروس ميفرسته؟
ازمديران محترم تقاضاميكنم درصورت امكان پاسخ دهند .
:mach: با سلام تنها راه براي ازبين بردن ويروس در گوشي ريست كردن ان است البته با اين كار تمامي اطلاعات شما در حافظه اي گوشي پاك ميشود
دوست عزيز چرا از برنامه آنتي ويروس استفاده نميكني؟
اين برنامه علاوه بر اينكه ويروس را از بين ميبره . روي حافظه گوشي ميمونه و هر 6 ساعت يك بار گوشي را اسكن ميكنه و نميذاره گوشي ويروسي بشه.
دوست عزيز
اين برنامه را از طريق اينفرارد يا بلوتوس روي گوشي بريز. فايل را از inbox در قسمت message اجرا كن. برنامه شروع به نصب ميشود. البته پس از اتمام مراحل نصب بايد يك بار گوشي را خاموش و سپس روشن كنيد تا آنتي ويروس فعال بشه. برنامه امتحان شده و فوق العاده جواب داده.
بابك:razz:
عليرضا جان
به نوشته هاي بالا مراجعه كن فايل را برات
گذاشتم. آنرا دانلود ميكني و ميريزي روي گوشي . بعد هم آنرا Open ميكني خودش نصب ميشود. البته مراحل را كامل توضيح داده بودم.
با تشكراز بابك جان لطفا"طريقه ريست كردن روبرايم توضيح دهيد.
اصلا به هيچ وجه ريست نكن عين همين ويروس روي گوشي من بود من صد بار ريست كردم درست نشد فقط با يك آنتي ويروس كه من در قسمت برنامه ها گذاشتم ميتوني از بين ببريش