و بلاخره بازي متوقف شده ي driv3r براي n-gage هر كسي اين بازي كميابو خواست پيغام بده يا به ايميلم درخواست بده تا اين بازي رو بهش بدم
و بلاخره بازي متوقف شده ي driv3r براي n-gage هر كسي اين بازي كميابو خواست پيغام بده يا به ايميلم درخواست بده تا اين بازي رو بهش بدم
تعجب نكنيد ميدونم خيلي دنبال اين بازي براي n-gage گشتيد براي دريافت اين بازي پيغام بزاريد يا به من ايميل كنيد mehdibkf@yahoo.com
دوست عزیز اگه این بازی رو دارین توی انجمن بزارید تا دوستان استفاده کنن !!
موفق باشید !
مهم
سلام دوستان.من میخواستم بابت پست قبلیم عذر خواهی کنم.اون پست هم مال روزهای اولی بود که وارد موبایلستان میشدم.اثلا نمیدونستم اینجا بحثش با بقیه جاهای اینترنت فرق میکنه و فقط دوستی بین کاربراست که اونارو تا حالا کنار هم نگه داشته.واقعا شرمنده ام.تازه میتونید برید ببینید،من خیلی از نرمافزارهایی رو هم که برای گوشیهام میخواستم روزای اول به بچه های میگفتم قیمتش رو هم بگن.من اثلا خبر از نحوه کار فاروم ها نداشتم.حالا که دوباره این تایپیک زیر خاکی اومده بالا میخواهم از شرمندگی همه دربیام.
مهم مهم مهم
اول دوستانی که میخواستن فارسی رو گوشیشون نصب بشه بدونه درد سر و هر مشکل دیگه دو تا فایلی که براشون گذاشتم رو دانلود کنن.اول بهتره با یه فایل منیجر خوب برن تو درایو c گوشیشون و اگه در این ادرس c:\system\fonts فایلی هست رو پاک کنن.بعد محتویات فایل شماره 1 رو در همین مسیر و فولدرش کپی کنن.حالا گوشی رو ریست میکنید.گوشی که بالا اومد برنامه ای که تو فایل 2 قرار داره رو نصب میکنید.وقتی برنامه نصب شد به ادرس c:\system\fonts میرید و فایل efonthelper.dll رو پاک میکنید.فقط این فایل رو.حالا به سراغ برنامه ای که نصب کردیم برمیگردیم.برنامه رو اجرا میکنیم و از منو options گزینه enable arabic/farsi/urdu رو میزنید.گوشی ریست میشه و وقتی بالا میاد شما هرجایی که خواستید با زدن دکمه مداد edit میتونید حالت فارسی رو فعال کنید و با نوشتن حروف گ پ ژ مارو هم دعا کنید.این روش رو من العان 4 ساله دارم استفاده میکنم بدونه مشکل.خیالتون راحت باشه.فقط دوستانی که سیمکارتشون پین داره قبل از همه این کارها درخواست پین رو غیر فعال کنن چون اگه فعال باشه بعد از نصب برنامه نمیتونن پین رو وارد کنن و وارد گوشی بشن.اگر این کار رو انجام دادید و مشکلاتون حل شد بگید ،یا اگه ناراحتی رو که پیش اوردم حل شد،اگه هر مشکل دیگه ای با این گوشی و هم سبک هاش داری بزارید.حتما کمکتون میکنم.من دارم از دایل اپ استفاده میکنم.نمیتونم تمام چیزهایی رو که در این مورد میدونم اینجا قرار بدم حالا شاید به درد دوستی بخوره یا نه.پس هر چیزی که خواستید بگید تا بزارم
مهم مهم مهم
این هم تمام 67 بازی زیبا و به یاد ماندنی n-gage qd برای شما عزیزان.بازم بابت صحبتهای گذشتم عذر خواهی میکنم.به بزرگی خودتون ببخشید.فقط بازم میگم من عمرم رو پای این گوشی گذاشتم،پس اکثر مشکلاتتون رو میتونم حل کنم.فقط درخواست بدید و اگه دلتون خواست هم رو دکمه تشکر کلیک کنید.
سلام
دوست عزیز من همه دستورات رو انجام دادم ولی وقتی که میخوام پیام بنویسم از برنامه خارج میشه!!
گوشی من n70 هستش"
شما اطمینان دارید تمام مراحل رو درست انجام دادید؟
اگه براتون امکانش هست یک بار دیگه این مراحل رو با دقت طی کنید.اگه هم امکانش هست کار خودتونو با فرمت 3 دکمه گوشیتون شروع کنید.اگه اول فونت رو فعال کنید بعد برنامه رو اجرا کنید همچین مشکلی براتون پیش میاد.
با سلام "
بله من فایل 1 رو که زدم بعد ریست گوشی فونت گوشیم تغییر کرد!
سلام دوست عزیز.
دست عزیز شما وقتی که فونت رو تو ادرس c:/system/fonts کپی کردید گوشی رو ریست نکنید.برنامه رو نصب کنید و بعد از نصب به داخل برنامه برید و از منو اپشن گزینه اول رو انتخاب کنید.اجازه بدید تا برنامه گوشی رو ریست کنه . به این شکل فونت و برنامه همزمان فعال میشن.یعنی تو یک ریست.
اگه این راه هم جواب نداد من ازتون معذرت خواهی میکنم.دیگه راهی به ذهنم نمیرسه