سلام
![]()
امروز متوجه شدم که ظاهرا هنوز برخی از دوستان مشکل نمایش صحیح اس ام اس های فارسی رو دارند
![]()
![]()
و فکر می کنند فقط توی رام 1.66 عربی این مشکل رو نخواهند داشت !![]()
با نصب فایل زیر و ری استارت کردن گوشی ، مشکل برعکس بودن اس ام اس ها (چپ به راست بودن اس ام اس های فارسی) به کلی بر طرف خواهد شد. (در هر محیطی از جمله htc message و ... ) همچنین با خیال راحت و بدون ترس از جابجا بودن کلمات می تونید اس ام اس فارسی بدید.
به هر حال شرمنده ، من امروز متوجه این موضوع شدم (که دوستان هنوز مشکل اس ام اس دارندن) وگرنه سریع تر و خیلی پیش تر از این ، این تاپیک رو میزدم. در مجموع، دوستانی که همچنان این مشکل رو دارند ، با نصب فایل زیر ، از این به بعد هیچ مشکلی با اس ام اس های فارسی نخواهند داشت و با خیال راحت می تونند از شر رام 1.66 عربی خلاص بشن و هر رامی که دوست دارند رو نصب کنند.![]()
در مورد فارسی ساز هم ، شدیدا توصیه می کنم mobidiv 440 رو نصب کنند. (دقیقا 440)
به چند دلیل و از جمله اینکه علاوه بر سبک بودن ، بر خلاف Microsoft arabizer ، اعداد با فونت فارسی رو هم داره و از نظر فونت هم ، در داخل مسیج ها ، از فونت زیبای و درشت Tahoma استفاده می کنه ، در صورتی که microsoft arabizer فونتش زشت ، ریز و نا آشنا به نظر می رسه و اعداد رو هم انگلیسی میزنه.
البته توجه کنید که اگر فارسی ساز دیگه ای روی گوشی دارید ، اشکال نداره. میتونید فایل ضمیمه ی اول رو نصب کنید و مشکل فارسی رو برطرف کنید. اما اگر روزی رام عوض کردید یا هارد ریست کردید و خواستید فارسی ساز جدیدی نصب کنید ، mobidiv 440 به نظرم بهترینه. بعد از نصب این فارسی ساز ، صفحه ی home مانیلا عربی میشه (جای calendar می نویسه التقویم!) که باید به تب ستینگ مانیلا (سنس) برید و در قسمت local & text ، کشور رو از مصر به united states یا ... تغییر بدید. (ری استارت هم لازم نداره و صفحه ی home مانیلا دوباره انگلیسی میشه.
موفق باشید![]()